joi, 3 octombrie 2024

Eveniment(4)

 ”Asociația Urban Events organizează în perioada 4 – 6 octombrie 2024, în curtea Muzeului Național al Țăranului Roman, Târgul Piața Țărănească. Accesul se face prin strada Monetăriei nr. 3, iar intrarea este liberă.

Producători, meșteri, artiști și colecționari din toate zonele țării vă așteaptă cu roade bune de toamnă, cu obiecte fel de fel, confecționate manual, dar și cu obiecte de colecție.
Veți putea târgui icoane pictate pe lemn și obiecte din lemn cioplite, straie populare, covoare și ceramică, cămăși, ii și fote, costume populare, bijuterii și păpuși, jucării, cosmetice naturale, artă sacră, tablouri, pernuțe din lavandă, decorațiuni, marochinărie, obiecte de decor și fel de fel de lucruri frumoase, bune de probat și târguit.
Negustorii și colecționarii de antichități vă invită într-o lume aparte cu obiecte și povești de demult. Puteți admira și achiziționa mobilier, ii vechi, catrințe, covoare, ceramică veche, mobilier casnic, unelte țărănești, porțelanuri, numismatică, carte veche, bijuterii, patefoane și plăci, lăzi de zestre, cufere, instrumente muzicale, vederi, cărti și statuete.
De-ale gurii, puteți târgui miere, țuică, vinuri și palincă, plăcinte și baclava, fructe și legume de sezon, murături, zacuște și dulcețuri fel de fel, kürtőskalács, brânzeturi și cașcavaluri, prajituri de casă, must proaspăt, sărmăluțe, fasole frecată cu glazură de ceapă, ciorbă acră cu afumătură, prune cu orez, pastramă de berbecuț și bulz ciobănesc, toate pe degustate, cum cere tradiția la Piața Țărănească.
Organizator: Asociația Urban Events”

Anunț preluat de pe pagina de Facebook a Muzeului Țăranului Român.


Un loc drag inimii mele!


Niciun comentariu: